Quotidiani Italiani 1.1.0

Quotidiani Italiani 1.1.0

Quotidiani Italiani 1.1.0 Quotidiani Italiani (Italian NewsPapers) permette di sfogliare le notizie del giorno di tutti i principali quotidiani italiani con una sola applicazione comoda, immediata, leggera e veloce. Utilissima per avere una panoramica sulle... Continua »
Gazetat Shqiptare 1.1.0

Gazetat Shqiptare 1.1.0

Gazetat Shqiptare 1.1.0  APK ANDROID Gazetat Shqiptare (Albanian NewsPapers) E Thjeshtë, e Shpejtë, dhe Funksionale. Lajme nga gazetat në Shqipëri Maqedoni dhe Kosovë të gjitha të mbledhura në një vend. Informacionet e ditës si dhe... Continua »
Gazeta Shqip 1.0.2 Android APK

Gazeta Shqip 1.0.2 Android APK

Gazeta Shqip 1.0.2 Gazeta Shqip (Albanian NewsPapers) E Thjeshtë, e Shpejtë, dhe Funksionale. Lajme nga gazetat në Shqipëri Maqedoni dhe Kosovë të gjitha të mbledhura në një vend. Informacionet e ditës si dhe Informacione të... Continua »
Saturni ndryshon ngjyrë, habitet Nasa

Saturni ndryshon ngjyrë, habitet Nasa

Saturni është duke ndryshuar ngjyrën dhe ky fenomen ka habitur NASA-n, që e cila për momentin nuk është në gjendje që të japë jnë shpjegim për këtë.  Ndryshimi i ngjyrës ka ndodhur në polin verior... Continua »
Privatësia, si të fshiheni kur jeni online

Privatësia, si të fshiheni kur jeni online

Përveç shqetësimit pë menaxhimin e emigracionit dhe raporteve të ardhshme ndërkombëtare, zgjedhja e Donald Trump ka zgjuar dhe një tjetër ankth mes amerikanëve, pasojat e privatësisë së tyre. Donald Trump në shkurt kishte bërë thirrje... Continua »
Kjo video ju bllokon iPhone-in

Kjo video ju bllokon iPhone-in

Përdoruesit e Reddit kanë zbuluar një difekt të programit iOS të Apple që shkakton bllokim të iPhone pasi luan një video të vogël të korruptuar, MP4. Pajisja bllokohet 10 sekonda pasi jeni duke parë videon... Continua »